Hvem er jeg?

I hverdagen arbejder jeg med udviklingsprojekter indenfor IT-branchen. Men når mørket sænker sig og vejrtrækningen fra drengeværelserne bliver tung og rolig, så slapper jeg af med at bearbejde ædle metaller. Dybt fascineret af metallernes dobbeltsidighed, blødt og hårdt, iskoldt og rødglødende, føjeligt og egenrådigt. Kontrasterne er mange og evigt spændende at udforske.

Jeg har gennem flere år solgt mine smykker til familie, venner og arbejdskolleger og har nu fået min egen hjemmeside, så andre også kan se, hvad jeg laver. Samtidig bliver det også muligt, at holde sig ajour med hvad jeg har på lager i øjeblikket. Finder du derfor noget på siderne, som har din interesse, så kontakt mig og lad os få en snak om prisen.

Eftersom jeg ikke skal leve af at lave smykker, kan jeg tillade mig at være yderst rimelig med priserne. Mit sortiment når derfor heller aldrig at blive særlig stort, men smykkerne er absolut værd at vente på, hvilket da også afspejler sig i de efterhånden mange bestillingsarbejder fra tilbagevendende kunder. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi og se nærmere på mine smykker, bare kontakt mig i forvejen og lad os aftale et tidspunkt.

God fornøjelse - jeg håber du finder noget på siderne, som du kan li'.